Tips voor

Wat te doen
tijdens de Kerst?

.

Wat ga jij doen tijdens de feestdagen?  

Zorg voor onvergetelijke herinneringen

 

Of je nu alleen bent en herinneringen ophaalt of samen de feestdagen doorbrengt: maak er wat moois van!

 

We helpen je graag om wat leuks te ondernemen tijdens de Feestdagen.

 

Lees hieronder onze tips.

.

Leuk uitje kerstvakantie: Winter Efteling

Wil je er lekker tussenuit tijdens de kerstvakantie? Het is dan natuurlijk heerlijk om te verdwalen in het sprookjesachtige pretpark de Efteling. Het is tijdens deze periode nog romantischer en gezelliger. Je kunt er ook schaatsen en natuurlijk zijn er veel attracties open zijn om van te genieten.

Samen koken

Stel een leuk kookpakket samen om later samen wat heerlijks te koken. Er zijn veel leuke pakketten te verkrijgen op de markt. Natuurlijk kun je ze ook zelf samenstellen met wat kaas, groenten, fruit, vis, kip of ander lekkers van de markt!

Leuk uitje kerstvakantie: Schaatsen

De winter en schaatsen hoort natuurlijk bij elkaar. Misschien kan het dit jaar wel op natuurijs en anders op een kunstbaan. Het is heerlijk om de ijzers onder te binden en een paar ronden te doen.
Je kunt het natuurlijk heel goed samen doen of alleen een paar ronden maken. Vergeet de gluhwein of warme chocolademelk niet aan het einde van de rit!

Het Nederlandse IJsbeelden Festival

Al een paar jaar is er een Ijsbeelden Festival in Zwolle tijdens de kerstdagen. Het is er lekker koud en je zult versteld staan van de mooiste kunstwerken van ijs.
.
Neem wat warms na afloop om vervolgens terug te kijken op een mooie dag!

Een ouderwetse wandeling

 

De beentjes strekken en genieten van de frisse buitenlucht is tijdens de feestdagen natuurlijk ook een goede keuze. Het is dan mogelijk om volop te genieten van de natuur!

 

Maak er mooie dagen van!