Welkom op de Markt!  

De lente moet nog op gang komen

.

Tenminste zo voelt het wat. Heb jij ook zo’n moeite gehad om de winterjas op te bergen? Laten we niet treuren! Voordat we het weten klagen we dat het binnenkort weer te heet is. Toch?

 

Wat maakt het ook uit! 

Late we genieten van de mooie dingen van het leven. Het leven is al zo kort en daarom is het belangrijk om er iedere dag een feestje van te maken. Een feestje wat natuurlijk op de markt begint!

Niet alleen met de mooie producten, maar vooral met de marktondernemers. Ze hebben een pure persoonlijke benadering van hun klanten waar ook jij vast iedere week weer van geniet.

de Basis is het verschil!

.

Producten van goede kwaliteit in combinatie met een eerlijke prijs. Het is de basis van het succes van de markt met daarbij natuurlijk de persoonlijke aandacht die iedere klant krijgt van de marktondernemers.

 

een Divers aanbod 

 

De grote warenhuizen is het allemaal niet gelukt om een divers aanbod aan te bieden. Door de unieke structuur van de markt (al honderden jaren) zien we een mooie mix van zelfstandige ondernemers. Ze hebben allemaal hun eigen aanbod en vormen er samen de markt mee!

 

Kom naar de markt en koop er alles wat je nodig hebt! 

Kom ook naar de Markt voor gezelligheid, kwaliteit & die unieke sfeer.

WAT WE BELANGRIJK VINDEN OP DE MARKT 

DUURZAAM EN MAATSCHAPPELIJK GERICHT

SAMEN MAKEN WE DE MARKT

PERSOONLIJKE AANDACHT & VAKMANSCHAP

GEMOEDELIJKE & UNIEKE SFEER