de Markt &
de Feestdagen

Tradities

 

Het is goed om te genieten van de tradities die er zijn. Natuurlijk is het ook niet erg om ze wat bij te schaven of zelfs nieuwe te maken. Toch?

 

Het hoeft niet te gaan om iets groots. Als het maar speciaal is voor jou!

 

Zoals op de markt een visje halen of andere inkopen voor de feestdagen. 

.

de Markt

..
.
De markt is er al vele jaren. Veel mensen komen er iedere week en soms zelfs vaker dan één keer in de week. Niet gek toch! Alles is er lekker vers, eerlijk geprijsd en je krijgt altijd een glimlach of praatje.
.
Wanneer je het hele jaar rond langskomt horen de Feestdagen natuurlijk een beetje bij de markt. Elkaar mooie dagen toewensen en straks een gelukkig Nieuwjaar.
.
Die warmte en gemoedelijkheid waar je de persoon die alles afrekent nog gewoon kent is iets wat ook past bij de gedachte van de Feestdagen. Toch?
.
 Kom je deze week ook langs? Je bent van hart welkom.

& de Feestdagen

..
.
Het is heerlijk om te genieten van de Feestdagen. Pluk de dag en geniet van het moment. Of geniet van de momenten uit het verleden.
.
Net als de markt is Kerstmis en ook Oud & Nieuw iets wat niet weg te denken. Al vele jaren is er de Markt. Het is dus zeer sterk verbonden met het verleden en het oude.
.
Het is echter ook zo dat de Markt van de toekomst is. Het is belangrijk om naar de markt te blijven komen om deze verbindende schakel te behouden. We weten dat jij graag langskomt!
.
Maak  er mooie Feestdagen van! 
.